Meet ons nieuwste teamlid: Anke
12/08/2022, 00:08

Hoera! 

We hebben er niet alleen een nieuw teamlid bij, maar ook ons aanbod breidt creatief uit! 

Door een warm hart voor jonge ouders en creatieve projecten, verscheen in maart 2021 haar boek 'De leukste DIY's voor mama's (in spe)', uitgegeven door Lannoo. In september 2021 besliste ze haar passie te volgen en als zelfstandige aan de slag te gaan met diverse creatieve projecten rond het ouderschap in de brede en soms fragile zin. Enkele maanden geleden kwamen we in contact met elkaar & de match was gemaakt! 


Met grote knaldrang zal ze vanaf september bij Mama Moves de Mama Makes workshops  geven om zo nog meer verbindende momenten te creëren tussen de jonge (Mechelse) mama's.


Mama Makes staat voor creatieve en verbindende ontmoetingsmomenten. Niet alleen voor de knutselmama’s of papa’s, maar voor alle jonge ouders. De drempel om buiten te komen kan met een pasgeborene soms groot zijn. Niet alleen omdat je die mini tegen de grote onveilig-aanvoelende wereld wil beschermen, maar ook omdat je soms zo kapot bent, dat je weinig fut hebt om je al gewoon aan te kleden en ergens te geraken. We willen echt die drempel daarom heel laag houden. Een paar leuke ontspannende uurtjes waarna jullie met iets zelfgemaakt en je baby (die is natuurlijk ook al zelfgemaakt) terug naar huis te vertrekken. Een plaats waar er ruimte en tijd mag zijn voor ieder zijn verhaal, maar er daarnaast zeker ook genoeg gelachen wordt.

Meer weten over Anke, kan hier

benieuwd naar de Makes workshops? Ontdek ze dan snel hier!

Top