SUMMER (ONLINE) POST-reeks vanaf 10 juli 2023
29/06/2023, 17:06

Net bevallen? En wil je toch graag in een postreeks deze zomer samen je mat uitrollen met ons? Dat kan!

Met de zomer zijn we er allen al snel eens tussenuit, een weekje vakantie, even weg met je gezin, te goed weer en liever relaxen in de tuin,... daarom start er in de zomer geen real life reeks op in ons atelier, MAAR wij laten je niet alleen. We pimpen speciaal en eenmalig onze nieuwe ONLINE POST-reeks met extra zomerse vibes en we starten samen 10 juli 2023 (maar je kan vrijblijvend ook later instappen/de video's later volgen)

 Zo kan je deze zomer van thuis uit, maar ook zelfs van op vakantie toch al starten met de postnatale reeks, maar toch met nauwe begeleiding en contact met ons.


Wat maakt onze SUMMER ONLINE POST- reeks Back 2 Basics nu net zo zalig en wat zijn die zomerse extra’s?


Onze ONLINE POSTREEKS BEVAT:

 • een ‘5-weekse reeks’ met telkens 2 video’s per week
 • 10 video’s in totaal met telkens een ‘langere video’ van +/- 25-30 minuten en een kortere themavideo van +/- 10 minuten ideaal als extra oefening om tussendoor te doen of aan je andere les die week te plakken.
 • een intro-video met meer uitleg over je bekkenbodem, core en opbouw van de lessenreeks
 • 4 infocharts als ideale leidraad altijd bij de hand: infographic bekkenbodem en core, mobilisatie- en ademhaling, tips & tricks en een schema voor postnataal herstel
 • extra: een heerlijk easy-mommyproof- receptje in no time! + een creatieve DIY van onze Mama Makes Anke.

  sidenote: we noemen het hier een 5-weekse reeks, maar alle video’s blijven levenslang toegankelijk om op je eigen tempo uit te voeren of te herhalen zo vaak je wil, wanneer je wil en waar je wil


DE ZALIGE en EENMALIGE ZOMERSE EXTRA’S speciaal voor jou:

 • van thuis uit maar toch met onze actieve begeleiding
 • we starten “samen” de week van 10 juli 2023 (maar je volgt de video's vrijblijvend wanneer je wenst en past)
 • je krijgt 5 weken lang, 2 video’s per week: deze kan je dan volgen wanneer jou past, wekelijks maar ook later in te plannen of herbekijken,...
 • 2 extra LIVE lessen die je vrijblijvend gratis kan komen volgen om ons toch ook face to face te zien en ook de andere zomerse post-mama’s te leren kennen:
  • 31 juli 11u30 : POST-pilates - Back 2 Basics eindigend met reeds enkele Mama Baby Moves (kan ook ONLINE live mee volgen)
  • 1 aug 10u30: Mama Baby Moves met jouw kleine spruit:) (1 van de favoriete lessen van al onze mama’s)
 • vrijblijvend whatts app groepje met de andere online mama’s om snel je vragen aan ons te kunnen stellen, maar ook elkaar te motiveren en te connecteren, eens een foto’tje te delen.
 • vragen staat vrij en wij zijn gedurende de hele zomer beschikbaar (zo is er wat buffer voor wie de video’tjes soms wat later inplant;)) via whatts app of mail.
 • 1 online live Q&A met korte oefeningen in helft vd reeks - 31 juli 11u15 met aansluitend POST-les die je ook online kan meevolgen indien gewenst


  OPBOUW VAN VIDEOREEKS is net zoals de live reeks opbouwend:

  1. Bekkenbodem Basics en zachte mobiliteit / 1B. korte bekkenbodem-workout in zit

  2. Bekkenbodem, houding en mobiliteit/ 2B. Mobiliteitsflow

  3. Bekkenbodem & POST-Pilates/ 3B. Core en diepe buikspieren-workout

  4. POST-pilates met focus op stand /4B. Cardio-workout

  5. Mama Baby Moves / 5B. Mama Baby Moves met draagdoekDOE JIJ GRAAG MEE?
In te schrijven via de agenda. 

--> 9 punten (€ 70 of met beurtenkaart geniet je van een korting en komt het op € 67,5)

TWIJFEL JE NOG? 
Kom dan anders gewoon al proeven van het los live POST-lesje op 31 juli en dan kan je nadien nog steeds beslissen toch nog in te stappen in de gehele online POST-reeks.
(los lesje ook in te schrijven via agenda)


Wij kijken er alvast naar uit om toch ook tijdens deze zomerperiode samen met jullie net bevallen mommies te blijven bewegen en onze bekkenbodem en core samen extra verdiende aandacht te geven. 

xoxo Lynn en Tessy 


Top