Mama Moves

Wekelijkse groepslessen en vaste reeksen

Let's move together

PRE-Cardio & Pilates ~ Fit Mommy 2 be

Zwanger en sporten, tuurlijk gaat dat samen!

In deze sessies combineren we een actiever deel op maat van jouw lichaam (en babybuik) met core, ademhalings & pilatesoefeningen. We bewegen en trainen je spieren op een ontspannen manier terwijl je bewust bezig bent met je lichaam. Pilates en zwangerschap zijn een perfect match! Door de juiste oefeningen leer je je core versterken en je spieren verstevigen. Dit combineren we met focus op flexibiliteit en ontspanning. Allemaal op maat van jouw lichaam (en babybuik).

WEKELIJKS: op dinsdag om 20u35  @ Health in Progress met Tatjana of Younnah

Tweewekelijks een extra les op dinsdag om 19u25 met Younnah

In de zomer een licht aangepaste planning, check onze agenda;) 

Eens samen met je partner? op 8 Juni, PRE-koppelworkout met zowel samen bewegen als enkele heerlijke relaxatie-oefeningen ter voorbereiding van je bevalling 

Wat meer ontspanning nodig? Check ook onze PRE-yoga of onze maandelijkse PRE-Flow&Relax een heerlijke flowles met een combinatie van zachte yoga-bewegingen, een focus op ademhaling, ontspanning en enkel zachte dansbewegingen op zalige muziek om je lichaam klaar te stomen voor de bevalling

Liever thuis aan de slag? Check dan onze online preggy box 


Schrijf je in!
POST-Pilates ~ Back to Basics (vaste reeks)

Net bevallen? In deze 5 weekse-reeks focussen we op het aansterken van het postnatale lichaam met focus op bekkenbodem, buik en billen. We combineren die focus met basis-pilatesoefeningen en alledaagse bewegingen. Deze lessen kan je enkel per reeks boeken.

In les 1 krijg je introductie en bewustwording van je lichaam en spieren. In de volgende lessen wordt de kennis omgezet in praktijk in combinatie met pilatesoefeningen. Een pérfecte aanvulling bij je postnatale kine-sessies. De laatste les maken we er een Mama baby Moves les van en doet je kleine spruit mee! (Uiteraard is je kleine spruit ook welkom in de andere lessen om mee te chillen op de mat.)

Aangezien er veel vraag was om de oefeningen thuis te kunnen herhalen, krijg je iedere les ook een 2e online les mee. Zo kan je ook makkelijk thuis je mat nog eens uitrollen. Verder krijg je infokaartjes met nog enkele oefeningen, tips.

Volgende reeksen starten  maandag 5 juni @ Atelier PUUUR, maandag 18 september @Health in Progress

Wil je graag op de hoogte zijn als er een nieuwe reeks start, stuur een mailtje naar info@mamamoves.be

Schrijf je in!
PRE-Yoga

Yoga tijdens de zwangerschap draait om ruimte creëren, zowel voor jou als voor je kleine wondertje.
Op een zachte manier versterken we ons lichaam met de gekende yogaposes, die hier en daar aangepast worden naar de noden van jouw lichaam en babybuik.

Daarnaast leggen we in elke les een grote focus op het ontspannen van het lichaam en gaan daar stretchen waar het zo’n deugd doet in jouw veranderende lichaam. Doorheen de lessen leer je jouw eigen lichaam steeds beter aanvoelen, zodat jij helemaal klaar bent om uiteindelijk die bevalling te gaan ervaren.


WEKELIJKS: op maandagen om 19u25 met yogi Evelien @ Atelier PUUUR

Eens samen met je partner? op 8 juni, PRE-koppelworkout met zowel samen bewegen als enkele heerlijke relaxatie-oefeningen ter voorbereiding van je bevalling
Liever overdag? Dan heb je onze maandelijkse  PRE-Flow&Relax een heerlijke flowles met een combinatie van zachte yoga-bewegingen, een focus op ademhaling, ontspanning en enkel zachte dansbewegingen op zalige muziek om je lichaam klaar te stomen voor de bevalling. 

Schrijf je in!
POST - Cardio&Core ~ fit mommy 2 stay

Een actievere les, ideaal voor mama's die NA hun postnatale kine en/of onze Post Pilates Back to Basics graag nog samen verder hun core, kracht en uithouding opbouwen.
In deze sessies wordt je verder uitgedaagd met leuke cardio en kracht oefeningen met nog steeds ook de focus op je bekkenbodem en core om deze verder aan te sterken.

WEKELIJKS: op donderdagen om 19u00 @ Health in Progress met Dominique

Te volgen vanaf NA je postnatale kine en/of onze Post Pilatesreeks- back to basics.

Schrijf je in
Mama Baby Moves

Sporten en quality time met je baby. Dat kan zeker! Je baby? Die doet gewoon mee!
Je baby vindt het namelijk geweldig om ‘mee te bewegen’. In deze sessies betrekken we je kleine spruit mee in de oefeningen en bevorderen zo ook de motorische ontwikkeling van jouw baby. Heerlijk samen bewegen! En de leuke oefeningen kan je zo later thuis herhalen.
Van 6 weken tot 1 jaar.(De gezondheid en het lichaam van mama en baby staan voor ons centraal. Daarom verwachten we dat je als mama reeds gestart bent met postnatale kine vooraleer je deelneemt aan deze sessies.)

De Mama Baby lessen gaan maandelijks door afwisselend @Atelier PUUUR en @Health in Progress omstreeks 11u00:
Volgende lessen zijn alvast ingepland:
in Health In Progress:  23/06, 21/08, 18/09
in Atelier PUUUR: 04/05, 06/07

In te schrijven via onze agenda

THEMA Lessen

Verscheidene thema lessen komen aan bod zoals mamapapababymoves, koppelzwangerschapsles, koppelfunboxing, Fit with kid,... en nog veel meer 

Next up: 

Maandag 19 juni: Koppelfunboxing 
In deze themales, krijg je een basis aan bokstechnieken (zonder risico op blauwe ogen ;) in combinatie met een full body work out (helemaal op maat van jouw pre/postnatale lichaam, en dat van je partner) EN daarbij nog eens heerlijke qtime met je partner (heerlijke datetime, samen bewegen, en/of eens alle frustraties van het ouderschap er uit slaan;)) dat is win-win-win. Deze work out gaat buiten door op de speelplaats van Pitzemburg (er is een afdakje indien regen)) Indien je bokshandschoenen hebt mag je die meebrengen, maar wij voorzien het nodige materiaal en nodige plezier

Vrijdag 23 juni: PRE-FLow&Relax
Een heerlijke flowles in de ochtend met een combinatie van zachte yoga-bewegingen, een focus op ademhaling, ontspanning en enkel zachte dansbewegingen op zalige muziek om je lichaam klaar te stomen voor de bevalling.

Donderdag 8 Juni : PRE-koppel les Schrijf je samen in met je partner voor een gezellige Q-avond met zowel samen bewegen als enkele heerlijke relaxatie-oefeningen ter voorbereiding van je bevalling.

Zaterdag 26 augustus: Ouder - kind moves - knuffelturnen: Samen spelen, genieten en connecteren. Oog-in-oog en vel-op-vel. Een Sherborne bewegingsessie focust niet op oefeningetjes of motorische doelstellingen, het focust op het beleven van ervaringen door samen te ontdekken. Het is samen spelen, samen iets te verwezenlijken, samen lachen.

Verschillende groepjes van ongeveer 6 maanden,  kruipers/schuivertjes tot vrolijke stappers (ongeveer 2,5 jaar)


In te schrijven via onze agenda. 

Mama Fit 2 stay - Op Maat

Zin om zwanger of na de postnatale reeks nog verder begeleid te worden met een begeleide vaste workout?
Of zwanger en nood aan 1 op1-begeleiding op maat?
Wel dan kan je terecht bij Health In Progress waar ze op maat een routine voor je opstellen en je persoonlijk verder begeleiden. Goed nieuws, dit kan met kine-beurten.
Meer info en contact hier.


Liever thuis aan de slag? Check dan onze online post en/of preggy boxen hier


PRIJZEN EN INFO

In de agenda werken we met 'punten' die worden toegekend aan je naam.
Wekelijkse lessen:
16,5 euro losse les (2 punten)
150 euro voor een beurtenkaart (20 punten)


POST-reeks: 4-weekse POST-reeks + mama baby moves: 12 punten

Enkele handige weetjes:

  • Uitschrijven kan kosteloos tot 12 uur voor aanvang van de les. Indien je niet kan komen, gelieve je steeds uit te schrijven, zo geef je de kans aan anderen op de wachtlijst om er toch bij te zijn.
  • Is de les volzet? Schrijf je in op de wachtlijst! Wanneer er iemand wegvalt, wordt je inschrijving automatisch bevestigd
  • Bij niet uitschrijven of te laat annuleren, wordt de les automatisch aangerekend. 

Mama Moves ONLINE BOXEN

Zin om Mama Moves als preggy of verse mama naar je living te halen?
Samen bewegen waar en wanneer je wil
Check dan zeker onze ONLINE boxen met verschillende workout video's
Wat hebben we in ons aanbod:
Mama PRE-Box
Mama POST-Box

We zijn volop bezig met een nieuw online programma. Coming soon: April= Postnatale Online reeks / Juli: Prenatale Online reeks

Ik heb interesse!
Top