Mama Moves

Wekelijkse groepslessen en vaste reeksen

PRE-Cardio & Pilates ~ Fit Mommy 2 be

Zwanger en sporten, tuurlijk gaat dat samen!

In deze sessies combineren we een actiever deel op maat van jouw lichaam (en babybuik) met core, ademhalings & pilatesoefeningen. We bewegen en trainen je spieren op een ontspannen manier terwijl je bewust bezig bent met je lichaam. Pilates en zwangerschap zijn een perfect match! Door de juiste oefeningen leer je je core versterken en je spieren verstevigen. Dit combineren we met focus op flexibiliteit en ontspanning. Allemaal op maat van jouw lichaam (en babybuik).

WEKELIJKS: op dinsdag om 20u30 bij Health in Progress

Liever thuis aan de slag? Check dan onze online preggy box 


Schrijf je in!
MOMMY-Cardio & Pilates ~ Fit Mommy 2 stay

Bevallen en zin om (terug) aan het sporten te gaan of zwanger en zin in wat extra beweging?  

In deze sessies combineren we een actiever deel op maat van jouw lichaam met core, ademhalings & pilatesoefeningen. Door de juiste oefeningen leer je je core versterken en je spieren verstevigen, dit allemaal met op maat aangepaste oefeningen voor mommies!

Een perfecte aanvulling bij je (postnatale) kinesessies of na onze Post-Pilates Back 2 Basics reeks en de ideale voorbereiding op sporthervatting na een zwangerschap, of wat extra beweging tijdens.

WEKELIJKS: op donderdag om 19u30 (tijdelijk online)

Liever thuis aan de slag? Check dan onze online post en/of preggy boxen

Schrijf je in!
POST-Pilates ~ Back 2 Basics (vaste reeks)

Net bevallen? In deze 5 weekse-reeks focussen we op het aansterken van het postnatale lichaam met focus op bekkenbodem, buik en billen. We combineren die focus met basis-pilatesoefeningen en alledaagse bewegingen. Deze lessen kan je enkel per reeks boeken.

In les 1 krijg je korte theorie met kine Tessy samen met een introductie en bewustwording van je lichaam en spieren. In de volgende lessen wordt de kennis omgezet in praktijk in combinatie met pilatesoefeningen met pilates-instructrice Lynn. Een pérfecte aanvulling bij je postnatale kine-sessies. De laatste les maken we er een Mama baby Moves les van en doet je kleine spruit mee!

Volgende reeks: Vrijdag 7/1 - 14/1 - 21/1 - 28/1 + 4/2 Mama Baby Moves les. Telkens om 11u15 in Health in Progress (in REEKS te boeken)


Wil je graag op de hoogte zijn als er een nieuwe reeks start, stuur een mailtje naar info@mamamoves.be

Schrijf je in!
PRE-Yoga

Yoga tijdens de zwangerschap draait om ruimte creëren, zowel voor jou als voor je kleine wondertje. Op een zachte manier versterken we ons lichaam met de gekende yogaposes, die hier en daar aangepast worden naar de noden van jouw lichaam en babybuik.

Daarnaast leggen we in elke les een grote focus op het ontspannen van het lichaam en gaan daar stretchen waar het zo’n deugd doet in jouw veranderende lichaam. Doorheen de lessen leer je jouw eigen lichaam steeds beter aanvoelen, zodat jij helemaal klaar bent om uiteindelijk die bevalling te gaan ervaren.

WEKELIJKS: op maandag om 19u00 bij Atelier Puuur met Lieselot


Liever thuis aan de slag? dan hebben we een online Yoga en Relax box van Kaatje. De ideale voorbereiding op je bevalling


Schrijf je in!
Mama Baby Moves

Sporten en quality time met je baby. Dat kan zeker! Je baby? Die doet gewoon mee!
Je baby vindt het namelijk geweldig om ‘mee te bewegen’. In deze sessies betrekken we je kleine spruit mee in de oefeningen en bevorderen zo ook de motorische ontwikkeling van jouw baby. Heerlijk samen bewegen! En de leuke oefeningen kan je zo later thuis herhalen.
Van 6 weken tot 1 jaar.
(De gezondheid en het lichaam van mama en baby staan voor ons centraal. Daarom verwachten we dat je als mama reeds gestart bent met postnatale kine vooraleer je deelneemt aan deze sessies.)


Maandelijks in Health in Progress ~ Volgende lessen:
Vrijdag 10/12 om 11u00
Vrijdag 7/1 om 10u00

Mama Baby Moves met buggy (outside in de mooie tuin van Atelier Puuur) 
Vrjidag 17/12 om 11u00

Schrijf je in!
Mama Papa Baby Moves

En nog extra quality time voor het hele gezin! Een leuke duo-workout met je partner (of je mama of meter?) en baby! Niet alleen wordt aan jullie lichaam gewerkt, ook jullie band wordt sterker. Van 6 weken tot 1 jaar.
(De gezondheid en het lichaam van mama en baby staan voor ons centraal. Daarom verwachten we dat je als mama reeds gestart bent met postnatale kine vooraleer je deelneemt aan deze sessies.)

Sporadisch ~ In blijde verwachting van een datum 
Wil je graag op de hoogte blijven van de nieuwe datums, stuur een mailtje naar info@mamamoves.be

Schrijf je in!
Mama Walks

Wij willen alle mama’s in beweging. Net bevallen of enkele maanden zwanger? Deze fijne
wandeling is toegankelijk voor iedereen!  In de gezonde buitenlucht en makkelijk in gewone kledij zonder helemaal sportklaar te hoeven zijn.
Samen met vroedvrouw Fiene nemen we jullie mee op een leuke wandeling (+/-1 uur) in of rond Mechelen inclusief een drankje on the road. Onderweg kom je van Fiene leuke tips en tricks rond het moederschap te weten.
Je kleine spruit vergezeld ons uiteraard ook - of nog lekker veilig in mama’s buik - of knus in de draagzak - of in de buggy/fietskar...

Sporadisch ~ Expecting najaar 2021


Schrijf je in!

PRIJZEN EN INFO

In de agenda werken we met 'punten' die worden toegekend aan je naam.
Wekelijkse lessen:
13 euro losse les (2 punten)
120 euro voor een beurtenkaart (20 punten)


(Online) Reeksen: 
4-weekse POST-reeks + mama baby moves: 11 punten
6-weekse YOGA-reeks: 13 punten

Enkele handige weetjes:

  • Uitschrijven kan tot 2 uur voor aanvang van de les. Indien je niet kan komen, gelieve je steeds uit te schrijven, zo geef je de kans aan anderen om er toch bij te zijn.
  • Is de les volzet? Schrijf je in op de wachtlijst! Wanneer er iemand wegvalt, wordt je inschrijving automatisch bevestigd
  • Bij niet uitschrijven of te laat annuleren, wordt de les automatisch aangerekend

Mama Moves ONLINE BOXEN

Zin om Mama Moves als preggy of verse mama naar je living te halen?
Samen bewegen waar en wanneer je wil
Check dan zeker onze ONLINE boxen met verschillende workout video's
Wat hebben we in ons aanbod:
Mama PRE-Box
Mama POST-Box
Mama YOGA-Box

Ik heb interesse!

covid-maatregelen

HOERA WE STARTEN TERUG IN GROEP SAMEN ONLINE, OUTDOOR & INDOOR!
Check onze agenda voor de  lessen & reeksen.
Check onze Mama Moves Online voor onze online boxen. 

Gelieve toe te komen met je masker aan tot op je mat/tot er voldoende afstand is. Van zodra je op de mat staat mag het uit.

Mee te brengen:
• Indien mogelijk je eigen matje
• Een handdoekje en eventueel kussentje
• een drinkbus water (wij zijn geen fan van plastic)

Thuis laten: stress en drukte :)

Ga naar de lessen en reeksen ~ Inschrijven maar!
Top