Mama Knows: baby zoekt slaap met Ruben Cools

Van 26/04/2023 | 20:00 → 22:00

Nog eens tijd voor een Mama Knows of beter gezegd Papa Knows, deze keer:) met onze invite Ruben Cools - (baby)-osteopaat en baby-slaapcoach.

Slaaptraining, gecontroleerd huilen, crying-it-out. Veelgebruikte technieken om baby’tjes te leren doorslapen, die één ding gemeen hebben: je kindje ligt vaak moederziel alleen te huilen. Maar wat als er nóg een manier is? Zonder onnodige tranen, zonder uitzichtloze nachten, maar mét resultaat?


Ruben, baby osteopaat en vader van 2,  reikt je in deze 2 uur durende workshop  enkele zachte tips & tricks aan om je moeder- (of vader)gevoel te volgen, maar met positief effect op de ontwikkeling van je kindje. En jullie nachtrust.


Omdat jullie dit beide aangaat, nodigen we jullie graag als koppel uit op deze workshop. 

Wanneer? Woensdag 26 april, 20.00 - 22.00 u
Waar? Health in Progress, Hanswijkstraat 51, 2800 Mechelen

Jouw investering voor een zalige nachtrust zowel voor je kleine spruit als voor jullie: 79 euro per koppel. (Indien je toch alleen komt, komt de prijs op 50 euro voor 1 persoon). 

Jij gaat naar huis met tools en tips&tricks om thuis toe te passen nu bij je kleine spruit (of toekomstig bij een eventuele volgende spruit;)), een drankje en knabbeltje wordt ook voorzien en connectie en een babbel met andere (eventuele slapeloze) ouders is ook altijd eens fijn!


Tot dan? 


Slaapwel! 


Mama Moves & Ruben

 

Andere evenementen


Mama Markt & Boek Launch

12/11/2023 | 14:00 → 17:00

Meer lezen →
Top