Mama Makes: Maak je eigen klei!

Van 11/07/2023 | 10:00 → 12:00


Mama Makes betekent voor ons niet alleen je creativiteit bovenhalen, maar staat bovenal ook voor een verbindend ontmoetingsmoment tussen ouders (ja ook papa's zijn welkom;) ) . Gewoon een zalig momentje buitenshuis met je kleine spruit samen met andere mama's en papa's, waar er plaats is voor ieders verhaal, voor een gezellige babbel, het delen van tips & tricks. Kortom een gezellige voor- of namiddag met een theetje en koekje daarbij.Tijdens deze editie van Mama Makes gaan we aan de slag om zelf zachte klei te maken met natuurlijke ingrediënten. Zo is het niet erg als er hier en daar eens per ongeluk iets van de klei in een kindermondje terecht komt:).  We maken de klei in meerdere kleuren.
De zachte klei is uiteraard geschikt voor peutertjes om mee te spelen, maar ook ideaal voor kleinere baby'tjes als sensorische activiteit. Nadien kan je hem tot 6 maanden bewaren. Neem je kleine spruit dus zeker mee, want het is fun voor iedereen!
(aangeraden leeftijd 0-4 jaar)


Je gaat naar huis met je zelfgemaakte klei in een leuk glazen potje om handig te bewaren. Heb je zelf een leuk potje waar je het in wil bewaren? Aarzel uiteraard niet dit zelf mee te brengen. 


In het kort: 

11 juli - 10u00-12u00
@Atelier PUUUR (Kreupelstraat 15,Eppegem)
--> voor een creatief moment met leuke babbel ---> knabbeltje en drankje worden voorzien
Prijs: € 45,- 


Let's make & connect together
- parenthood is a beautiful work of art -


Tot dan? 
xoxo 
Anke, Mama MakesAndere evenementen


Postnatale reeks : bekkenbodemfit

28/02/2024 10:15 → 27/03/2024 11:15

Meer lezen →
Top